bouwens-header-over-ons

Over
ons

  • Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Hoogste kwaliteit en service
  • Geen borg

Wie zijn wij?

In 2017 zijn we begonnen met het verhuren van twee busjes, vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf. We helpen de klant op weg naar een succesvol festival, bedrijfsfeestje, verhuisdag of naar veilige kilometers op de weg. We zijn gevestigd in het Zeeuwse Kapelle en kunnen hierom zowel de Zeeuwse, Brabantse, Zuid-Hollandse als de Belgische klant van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar

Gaat er een koeling kapot, bent u last minute op zoek naar een verhuis bus of gebeurt er iets onverwachts? Dat zijn de momenten waar het op aankomt, de momenten waarop snel handelen noodzaak is. Op die momenten kunt u rekenen op J. Bouwens Verhuur. We staan altijd voor u klaar. Een 9-tot-5 mentaliteit bestaat niet bij ons.

De ideale partner voor de particuliere en zakelijke markt


Mobiliteitsoplossingen en sanitaire voorzieningen behoren tot de kern van ons bedrijf. Voor zowel korte als langere tijd bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een personenauto voor een dag, toiletwagens voor een week, of douchecabines voor een jaar, wij bieden een breed scala aan verhuurmogelijkheden.

Daarbij staat hygiene bij J. Bouwens ook hoog in het vaandel. We zorgen er altijd voor dat onze producten brandschoon zijn voordat ze opgehaald worden of wij ze afleveren.

Ons team

 

 

jbouwens-verhuur-verhuurmogelijkheden-1024×277

Een bestelbus, (koel)aanhanger of mobiele badkamer huren?