J. Bouwens Verhuur-5-min

Douchecabines

  • Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Hoogste kwaliteit en service
  • Geen borg
Prijs per dag ,-
Prijs per weekend Zaterdag en zondag ,-
Prijs per week Maandag tot en met zondag €100,- incl. BTW

Nooddouche

Nooddouche

Bent u van plan om de badkamer te verbouwen en kunt u daarom tijdelijk niet douchen? Huur dan deze tijdelijke douche! Dan hoeft u niet iedere dag te douchen bij vrienden of familie, en kunt u in eigen vertrouwde omgeving blijven douchen. Ook wanneer u revalideert van een blessure is deze nooddouche een uitkomst.

Onze nooddouche is uit één geheel van gepoedercoat staal gemaakt. Dus geen losse delen: hygiënisch en stevig! Ook heeft u bij onze douche het voordeel van een normale thermostaatkraan, zodat u de temperatuur hoger kan zetten zonder de douche uit te hoeven.

De tijdelijke douche kan op vrijwel ieder waterpunt aangesloten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw keukenkraan, gootsteenkraantje, wasmachinekraan of buitenkraan. Voor de afvoer nemen wij zelf een waterpomp mee die het douchewater terugpompt naar bijvoorbeeld uw gootsteen of (vaat)wasmachineafvoer. Ook deze aansluiting verzorgen wij volledig.

Warm water wordt verzorgd met een zuinige warmwaterboiler, die standaard meegeleverd wordt. Indien sommige gevallen kunnen wij de verbouwingsdouche ook op uw eigen warm water aansluiten.

De nooddouche kan dus op vrijwel iedere locatie geplaatst worden en wij nemen lange slangen mee zodat hij ook verder van een waterpunt kan staan. De douche staat standaard op een rubbermat met opstaande rand: Handig voor als u uit de douche stapt!

Verstuur uw aanvraag online

J. Bouwens Verhuur-5-min

Waar staan wij voor?

Wij bieden hoogstaande service tegen zeer scherpe tarieven in Zeeland en daarbuiten.